Kabinet neemt EHBO, BHV en veiligheidstrainingen op in versoepelingen corona regeling 03-03-2021

Het kabinet heeft het belang van de doorgang van EHBO, BHV en veiligheidstrainingen onderkend.

In de versoepelingen op de coronaregeling worden deze met ingang van 03-03-2021 expliciet genoemd.

Dat betekent dat onze branche haar werkzaamheden weer volledig mag opstarten en oefencentra weer volledig mogen openen voor alle bedrijven, instellingen en organisaties.

Uiteraard altijd met inachtneming van de 1,5 meter afstand, coronamaatregelen en ons branche protocol zoals een gezondheidscheck bij binnenkomst, mondkapjesplicht, voor iedere cursist eigen oefenmiddelen en voor het veilig uitvoeren van de reanimatie een eigen gezicht en long/luchtzakken. En natuurlijk de aanpassingen in groepsgroottes, gebruik van e-learning en extra hygiëne maatregelen, ventilatie, luchtreiniging en CO2 metingen in onze lesruimtes.

Wij zorgen voor de veiligheid van uw cursisten tijdens onze trainingen zodat zij kunnen zorgen voor de veiligheid binnen uw bedrijf en deskundigheid en geoefendheid van uw BHV-organisatie.

Alle geplande trainingen per 03-03-2021 vinden doorgang en wij hopen u weer snel te mogen begroeten op ons oefencentrum of binnen uw organisatie.

https://www.bvbn.nl/nieuws/kabinet-neemt-ehbo-bhv-en-veiligheidstrainingen-op-in-versoepelingen-coronaregeling-03-03-2021-voor-beroep-en-bedrijf

De Beste Arbo & Veiligheid Opleider van Nederland 2020
Vernieuwde Webshop!