De Beste Arbo & Veiligheid Opleider van Nederland 2020

Preventief winnaar Beste Opleider van Nederland 2020 categorie Arbo & Veiligheid!

Springest heeft Preventief met een gemiddelde beoordeling van 9 verkozen tot Beste Opleider van Nederland 2020 binnen de categorie Arbo & Veiligheid!
Wij zijn erg vereerd om ondanks het vreemde jaar 2020 met alle aanpassingen die wij door de corona-maatregelen hebben moeten nemen toch waardering te krijgen voor onze trainingen.

De mooiste ervaring volgens Springest:

“Eindelijk kon de EHBO-herhaling weer doorgaan. De inhoud van de training was gevarieerd en zoals altijd weer interessant. Wat opviel was de wijze van toepassen van de Corona-maatregelen. Ondanks de schermen, het dragen van handschoen en regelmatig ontsmetten heb ik weinig hinder ervaren en werd de dag een goede afwisseling van theorie en praktijk.”

3e Plaats categorie Zorg & Verzorging Opleiders

Ook in de categorie Zorg & Verzorging is Preventief genomineerd en zijn wij op de derde plaats gekomen. Een van de reacties;
“Prettige manier van doceren + goede verdeling van onderdelen over de drie dagen + leerzame interacties en oefeningen met medecursisten = zeer leerzaam (ook al ben ik geen hulpverlener). De trainer heeft echt kennis van zaken, ‘ademt’ zelf ook MGV in zijn eigen manier van communiceren. Drie dagen is eigenlijk nog te kort. ;)”

Vertrouwen in de toekomst

In 2021 is de start wederom lastig. Achter de schermen werken wij hard aan nieuwe vormen van lesgeven en nieuwe lesprogramma’s. Vol vertrouwen zien wij de toekomst tegemoet en gaan vol aan de slag om deze mooie waarderingen in 2021 door te zetten. Bedankt iedereen voor de steun en wij zien u graag terug in 2021!

Lockdown verlengd tot 9-2-2021
Kabinet neemt EHBO, BHV en veiligheidstrainingen op in versoepelingen corona regeling 03-03-2021