Preventief is jarig en wie jarig is viert feest!

Preventief is jarig en wie jarig is viert feest!
Omdat wij dit jaar 25 jaar bestaan was het tijd om dit met onze vaste personeelsleden eens uitgebreid te vieren.
De feestcommissie had daarom, in samenwerking met @wijzijnvalkenburg, een leuk en actief weekend georganiseerd naar het gezellige Valkenburg.
Zo stond er de eerste dag een bourgondische stadswandeling op het programma en streden we onder het genot van een heerlijk diner tijdens de hilarische Quiz Night voor de felbegeerde bokaal. De avond werd afgesloten met een lekker biertje of cocktail en gingen er zelfs nog een paar met de voetjes van de vloer in het feestcafé.
De volgende dag was het tijd voor een avontuurlijke Fort Boyard-achtige grottentocht en werden we mentaal en fysiek uitgedaagd. Met ons uitstekende teamwork hebben we hier diverse puzzels, oriëntatieopdrachten en raadsels opgelost en wisten we in no-time de uitgang weer te vinden. Omdat niet iedereen graag 40 meter onder de grond door de grotten wil sluipen heeft de andere helft van ons team de wegen rondom Valkenburg onveilig gemaakt met een tocht op een E-scooter. Gelukkig scheen de zon en hebben ze door de mooie heuvelachtige omgeving een leuke tocht gemaakt.
Het was een fantastisch weekend om op terug te kijken en voor herhaling vatbaar.
Even voorstellen: Lieke
jaarplanning_2024_onlineJaarplanning van onze trainingen in 2024 staan online