Opdrachtgever aan het woord | Waterschap Rivierenland

Voorstellen:

Mijn naam is Steven Verdonk, hoofd BHV bij Waterschap Rivierenland.

Waarom Preventief:

We werken al ruim 4 jaar met Preventief, tot op de dag van vandaag tot grote tevredenheid.

In 2019 heeft Preventief de aanbesteding gewonnen en is de opdracht aan hen gegund. Vervolgens hebben we 3 jaar op een prettige en professionele wijze met elkaar samengewerkt.

Eind 2022 is de overeenkomst verlopen en zijn we een nieuwe aanbesteding gestart. Ook deze keer is Preventief als winnaar uit de bus gekomen en gaan we weer 3 jaar met deze partij samenwerken.

Preventief is een professionele organisatie die de zaken uitstekend voor elkaar heeft. De communicatie is heel goed. Daarnaast heeft Preventief een eigen trainingslocatie waarbij heel veel verschillende scenario’s geoefend kunnen worden. Ook de ontruimingsoefeningen op onze eigen locaties worden door Preventief altijd heel goed voorbereid, begeleid en voorzien van een evaluatieverslag met verbeterpunten.

De medewerkers van Preventief zijn aardig, behulpzaam en ze denken mee naar oplossingen.

Naast de praktische oefeningen hebben we recent ook goede ervaringen met het opstellen van een BHV beleidsplan. Een specialist van Preventief heeft ons hierbij heel goed geholpen.

Het is heel fijn dat Preventief werkt met een web portal waarin o.a. de geplande cursussen worden vermeld, maar ook de certificaten en de ontruimingsoefeningen. Een platform waar veel informatie af te lezen valt en dit platform is ook altijd up to date.

Ik heb heel veel vertrouwen in de verdere samenwerking met Preventief.

Evacuatiemiddelen | Preventief B.V.Evacuatiemiddelen
Nieuw bij Preventief: Engelstalige BHV trainingen