Nieuwe maandwinnaar van het Brandveiligheid thuispakket is bekend: BHV team Yource Breda.

Nieuwe maandwinnaar van het Brandveiligheid thuispakket is bekend: BHV team Yource Breda.
 
Zij deelden hun teamfoto met de escapekoffer én plaatsten ook onderstaande review.
 
“Vandaag als ploegleider met het BHV Team Yource Breda deelgenomen aan de jaarlijkse herhaling van de BHV-certificeringen gegeven door Preventief BV – Erkende BHV, EHBO en VCA cursussen.
 
Een leerzame succesvolle dag voorzien van o.a. nodige informatie en praktijkoefeningen met betrekking tot brandpreventie, blusoefeningen en ontruimen. Reanimatie en AED gebruik bij volwassenen, junioren en baby’s. Handelen bij noodsituaties en incidenten op de werkvloer. Gebruik verschillende verbandmiddelen naast de nodige videovoorbeelden plus BHV gespreksonderwerpen onder leiding van Preventief docente Erica.
 
Laten wij niet vergeten dat de opdrachten uit de ‘brandpreventie escapekoffer‘ binnen een half uur succesvol werden afgerond.
 
BHV Team Yource Breda zorgt dagelijks voor de veiligheid van onze medewerkers, aanwezige opdrachtgevers en andere gasten. Het goede nieuws. Iedere BHV-er op Yource locatie Breda is opnieuw voor een jaar gecertificeerd.
 
Dank voor jullie inzet en enthousiasme vandaag BHV team Yource Breda“.
 
Namens Preventief; Hartelijk dank hiervoor en gefeliciteerd met de gewonnen prijs!
 
Maak ook kans op een brandveiligheid thuispakket, deel uw teamfoto mét de escapekoffer op social media en vergeet Preventief niet te taggen.
Nieuwe maandwinnaar van het Brandveiligheid thuispakket is bekend: BHV team Yource Breda | Preventief
Voldoet uw bedrijf aan de regels van Bedrijfshulpverlening? Doe nu de zelftest | Preventief B.V.Voldoet uw bedrijf aan de regels van Bedrijfshulpverlening? Doe nu de zelftest
Week van de teek | Preventief B.V.Week van de teek