Preventief BV ontvangt als een van de eerste BHV-opleiders in Nederland de status van KIWA erkend BVBN-opleider.

Tijdens de feestelijke uitreiking aan de eerste BVBN erkende opleiders bij KIWA Nederland in Nieuwegein nam onze directrice Wendy Kluft de erkenning en het certificaat in ontvangst. Wij zijn trots dat Preventief BV de status van KIWA en BVBN-erkend opleider heeft gekregen.

Het is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf, waarmee de kwaliteit van onze opleidingen en trainingen voor onze opdrachtgevers en cursisten nog beter gewaarborgd en inzichtelijk is.

Naast onze ISO9001 en EcoVadis-certificering hechten wij veel waarde aan deze erkenning, omdat deze specifiek gaat over de inhoud van onze veiligheidstrainingen, de lesplannen en kwaliteit van onze trainers.

Lees hier het volledige persbericht van KIWA: https://www.kiwa.com/nl/nl/nieuws-en-media/nieuws/kiwa-certificeert-eerste-bhv-opleiders-volgens-erkenningsregeling-bvbn/?utm_source=linkedin-kiwanl&utm_medium=social&utm_campaign=kiwanl-henc-certificaatuitreiking-bhv-opleiders-06062024

Even voorstellen: Wendy kluft
Digitale training voor SAP | Preventief VeiligheidstrainingenOnline training: veilig gebruik en risico's lithium batterijen i.p.v. SAP